VÅRA MEDLEMMAR HAR TILLGÅNG TILL GYMMET HELA DAGEN

Vi är medvetna om att många idag inte har ett vanligt kontorsjobb och har möjlighet att träna under vanliga kontorstider. Därför håller vi öppet mellan 05:00-23:00 så du kan komma och gå när det passar dig själv bäst. 

Gymmet är för övrigt bemannat vardagar 

Måndag-torsdag mellan 08.00-12:00 & 16:00-20:00, fredag 08:00-12:00 & 16:00 18:30, lördagar 10:00-12:00 och söndagar 16:00-19:00. 

Lite justerande bemannande öppet tider i denna svåra tid.


Vi på Hälsohuset är måna om att hålla vår verksamhet öppen för våra medlemmar och hoppas att träningen kan bidra till att minska stress och oro samt ge dig som medlem positiv energi i dessa tuffa tider. Att hålla vår verksamhet igång är även avgörande för att vi ska överleva som företag och i framtiden finnas till för dig som medlem. Det gör det även möjlighet för oss att kunna behålla vår duktiga personal och fortsätta skapa nya arbetstillfällen.


Vi vill förstärka uppmaningen att endast besöka Hälsohuset om du är fullt frisk. Vid minsta snuva, hosta eller andra förkylningssymptom (oavsett anledning) får du inte besöka vårat gym, Vi ångtvättar gymmet varje dag.


👊🏻Pass utomhus/hemma

Walk And Talk: Att promenera och prata gör oss starka

Följ med Maria på en promenad där vi vardagsmotionerar i ett lugnt tempo och givetvis håller vi avstånd och stannar till ibland för några enkla kroppsövningar (om man vill). Dessutom kan det vara skönt att få prata av sig i dessa tider.


👊🏻Världen må stå stilla, men inte ska väl din kropp ta stryk för det?

Nu har Hälsohuset skapat det perfekta “karantän-paketet” som håller dig i form under 14 dagar i isolering!

Du får ett träningsprogram för ute- och hemmaträning med dagliga utmaningar samt byter ut en vanlig måltid till en nyttig Foodbox. Vi har fantastiska resultat för personer som tränar och samtidigt äter Foodboxar.

(Resultat hittar du i kommentarer nedan!)

Du får:

14 st Foodboxar

14 dagars Träningsprogram

GRATIS hemleverans vid behov

Investering 999kr

Är du intresserad? skicka oss ett mail till [email protected] och berätta vart “Karantän-paketet” ska levereras!


👊🏻Nu kan du köra själv i spinningsalen 🚴

Vi är glada att kunna ge Dig bästa möjliga förutsättningar för att lyckas med Din träning i dessa tider. Vi erbjuder nu virtuell träning på bemannade tider. Istället för en liveklass med inspiratör i salen så guidas den här klassen via storbildsskärm.

Detta möjliggör ännu fler pass varje dag för dig som medlem. Boka ett pass bara för dig eller någon kompis. Ej medlem betalar 100kr/pass. Perfekt för dig som uppskattar att träna när det är lite lugnare, lite mindre folk och på fler tider när det normalt inte är pass på schemat.

Boka plats i receptionen eller ring 070-3872655


👊🏻Sömn, bra mat och rörelse är viktiga för att stärka immunförsvaret.

Vi erbjuder inte bara träning utan vi levererar även nyttig mat också!

Foodbox innehåller bara naturliga råvaror och är ämnade att se till att du får i dig allt du behöver. De är också näringsberäknade så du får en lagom portion fullspäckad med nyttigheter.

Nyhet är att vi kör hem den till dörren vid köp av minst 10st portioner inom tätorten Skåre. Beställning via Facebooksidan eller maila till [email protected]

Pris 10st 600kr

Maila vilka sorter du vill ha och ett telefonnummer så vi kan ringa och bestämma tid för leverans.

Betalning kontant/swish Utkörning må/ons/fre eller

efter överenskommelsen

🥘 Mexican chili

🥘 Red hot chicken

🥘 Salmon burger

🥘 Asian Chicken

🥘 Oriental Beef

🥘 Teriyaki Noodle

🥘 Veggie Lentil Daal

🥘 Falafel plate with pickled onion

🥘 Chicken Bombay

🥘 Chicken India

🥘 Halloumi & Veggie Pot

🥘 Creole Chicken & Sweet Potato

🥘 Beef burger

.

.

.