KIDZ

KOM OCH HÄNG MED OSS PÅ HÖSTLOVET!

HALLOWEEN JUMPINGKIDZ

Den 31/10 förvandlas våran nya BOX på Hälsohuset Ilanda. I en mörkare sal med discoljus och till grym musik har vi rysligt kul tillsammans. Kom i din bästa Halloweenkostym (om du vill) eller ta bara med ditt skelett och gör dig redo att skrämma slag på kroppen. Det bästa är att alla kan vara med, även du som aldrig provat.

Pris: 50kr

Tid: 11:00-11:30

Ålder 6-9år

Anmälan till [email protected]


DANSA LOSS PÅ HÖSTLOVET

HIP HOP (måndag)här dansar vi till tunga hiphoplåtar med mycket attityd.

DANSMIX (torsdag) här pröva vi olika dansstilar

Ålder: 6-9år

Pris: 70kr en dag - 100kr båda dagarna

Anmälan till: [email protected]

Begränsat antal platser


XROSSFIT KIDZ 8-12år

Huvudsyftet är att barnen ska ha roligt genom att röra på sig. Träning och rörelse är kul! 

Vi kommer att träna hela kroppen på ett le17kfullt sätt i vår BOX och passen kommer bland annat att innehålla: koordination, smidighet, balans, stabilitet, styrka, kroppskontroll och kondition. Fokus på teknik, kroppskontroll och hållning

12 platser först till kvarn

Pris: 395 kronor 5ggr

Start lördag 17/10 kl. 10:30-11:10


BARN LATTJO 2-3år lördagar 

Släpp loss och ha kul med mamma eller pappa!

Det här är för barn 2-3 år. 

Dans och rörelse för de allra yngsta tillsammans med mamma eller pappa.

Vi startar med samling och dansar sedan till både traditionell barnmusik blandat med pop. Vi utgår från upplevelsen och använder ofta rekvisita i danserna. Vi busar mycket och när man är 2-3 år finns inga krav på prestation. När musiken sätts på vill kroppen instinktivt röra på sig. Mamma eller pappa finns med i dansen under hela lektionen.

För att undvika publik inne i danssalen kan övriga familjemedlemmar tyvärr inte närvara. Du som förälder behöver allt fokus på dig och ditt dansande barn. RÖRELSEGLÄDJE för stora och små. Det är vad LATTJO handlar om!


Pris: 299kr 5ggr

Start 12/9 kl 09:30-10:00

BARNDANS Måndagar 4-5 år 

Här finns plats för alla med hopp och spring i benen. Musiken är garanterat svängig och det blir aldrig tråkigt. Här är vår ide´ att alla kan dansa och här är alla stjärnor. Instruktören Ida bjuder in till "det stora danskalaset". 

Pris: 395 kronor 5ggr

Start 31/8 kl 17:00-17:45

HALLOWEEN JUMPING 6-9år

Den 31/10 förvandlas våran nya BOX på Hälsohuset Ilanda. I en mörkare sal med discoljus och till grym musik har vi rysligt kul tillsammans. Kom i din bästa Halloweenkostym (om du vill) eller ta bara med ditt skelett och gör dig redo att skrämmas lite. Ta på en varmare tröja i början då lokalen inte är uppvärmd.

PRIS: 50kr

TID: 11:00-11:30


JUMPINGKIDZ 4-5år - söndag kl:14:50 

JUMPINGKIDZ 6-8år - söndag kl:15:30

JUMPINGKIDZ 9-12år - söndag kl:16:10

Den absolut roligaste träningen som finns just nu.

Jumping® Fitness kidz är en rolig träningsform som utförs på specialutvecklade studsmattor till medryckande musik.

Instruktören bjuder in till "det stora jumpingkalaset". Kursen är på 5 tillfällen. Varje lektion är 30 minuter lång.

Pris: 299kr

Start 13/9 

..................

Anmäl ditt/dina barn på [email protected]

Eleven ska fylla år för den åldersgrupp de deltar i under det halvår som terminen pågår. Begränsat antal platser, först till kvarn.

Vi ger öppet köp i 6 dagar efter första tillfället. Ni får hela kursavgiften förutom 100 kr tillbaka om ni skulle ångra er. Platserna är begränsade i våra grupper.

................


HÄLSOHUSET UNGDOMSKORT 11-15år

Att träna tillsammans med sitt barn är ett kul sätt att umgås

Avtalet Hälsohuset ungdomskort innebär att ungdomen får träna tillsammans med målsman och/eller av målsman godkänd myndig person som är medlem med giltigt medlemskap på Hälsohuset. Ungdomen kan ha flera myndiga personer som de kan träna tillsammans med. Dessa personer måste dock vara godkända av målsman. En myndig person kan ha upp till två ungdomar som de ansvarar över.

Hälsohuset ungdomskort har ungdomen tillgång till samma aktiviteter som medföljande vuxen. Beakta att deltagande på spinning och Indoor Walking kräver en minimilängd på 150 cm.

BARNDANS 

.

JUMPINGKIDZ 

.

BOXEN KIDZ 

.